Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Stijn Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Stijn Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Deze week is het de beurt aan Stijn Vogels (Milheezer Boys mini’s), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – ASV’33

Even voorstellen: Stijn Vogels

 

Ik ben Stijn Vogels, ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van de kastanjelaar. Mijn papa en mama heette Gideon en Marike en mijn broertje heet Daan. Ik voetbal bij de milheezer boys JO-9 en sta in de verdediging, af en toe ga ik mee naar voren om een goal proberen te maken. Ik ben voor Ajax en Ziyech is mijn favoriete voetballer. Ik wil later ook voetballer worden bij Ajax.
Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn en ga proberen te scoren. Ik hoop ook de Milheezer Boys gaan winnen.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden