Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Sportpark door inzet onderhoudsploeg weer spik en span

Sportpark door inzet onderhoudsploeg weer spik en span

Een sportpark, en de velden die het heeft, vraagt ontzettend veel onderhoud. Zeker nadat het coronavirus zorgde voor een extra lange zomerstop. Zo moet er onderhoud plaatsvinden aan én rondom de kantine en kleedkamers en groeit de beplanting op het sportpark harder dan ooit. Wie is die ploeg met vrijwilligers die, als wij aan het werk zijn of op school zitten, hard aan het werk zijn om het sportpark helemaal up-and-running te krijgen voor het nieuwe voetbalseizoen? Juist, onze onderhoudsploeg!

Dat bij een club als Milheezer Boys de vrijwilligers onmisbaar zijn is natuurlijk weer goed gebleken deze zomer. In toch een korte tijd is er enorm veel onbetaalbaar werk verricht door de vele vrijwilligers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuw vangnet, bestratingswerkzaamheden, vernieuwd tassenrek en vele andere klusjes. Al met al is er weer veel gebeurd in de zomerstop. Nu het voetbalseizoen weer is begonnen is het belangrijk dat het wekelijks onderhoud weer blijft plaatsvinden, op iedere vrijdag maken zij de velden weer gereed voor het weekend, trekken ze de lijnen en zorgen ze voor een goede basis waarop gewonnen kan worden. Laat dat onderhoud dus maar aan deze ploeg over!

Namens alle leden van Milheezer Boys: Bedankt!

Onderhoudsploeg Milheezer Boys

  • Martien Egelmeers
  • Frans van den Berkmortel
  • Peter Crooijmans
  • Peter van den Elsen
  • Henk van den Boomen
  • Arjan Borsboom
  • Toon Bos
  • Tonnie Vogels
Tassenrek

Het tassenrek is weer vernieuwd

Vangnet

Deel met je vrienden