Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys breidt technische staf uit met Heino Raaijmakers

Milheezer Boys breidt technische staf uit met Heino Raaijmakers

Milheezer Boys heeft haar technische staf uitgebreid met Heino Raaijmakers. Heino zal in het seizoen 2020-2021 het tweede elftal onder zijn hoede nemen als trainer-coach. Tevens zal Heino hoofdtrainer Han van Rosmalen assisteren bij het eerste elftal van Milheezer Boys.

Hieronder stelt Heino zich kort voor:

Mijn naam is Heino Raaijmakers, 48 jaar oud, getrouwd met Wendy en vader van dochter Marit (12 jaar). Tevens baasje van onze teckel Pip.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verkoper binnendienst bij de firma Haval Disposables te Gemert. Naast het voetbal zijn mijn hobby’s tennis, lezen en puzzelen. In het weekend ga ik graag naar het voetbal bij Marit kijken en zijn we ook vaste supporter bij PSV.

In het verleden heb ik altijd gevoetbald bij ASV’33 te Aarle-Rixtel. Eerst in diverse jeugdelftallen en daarna in de selectie. Op latere leeftijd was ik nog actief als speler bij de veteranen, maar door een knieblessure was ik genoodzaakt om te stoppen met voetbal.
De afgelopen jaren heb ik binnen ASV’33 de functie van hoofd jeugdopleiding mogen invullen en was ik tevens actief als trainer/leider bij diverse standaard jeugdelftallen.
Daarvoor ben ik assistent geweest bij het 1e elftal en heb ik ook verschillende jaren de functie als trainer van het 2e elftal mogen bekleden. Dit resulteerde ook in een samenwerking met de huidige trainer van Milheezer Boys, Han van Rosmalen. Ik ken Han als een zeer fanatieke, deskundige trainer. Ik ben zelf ook een gedreven trainer, die van inzet, duidelijke afspraken en gezelligheid houdt. Teambuilding staat bij mij hoog in het vaandel. Af en toe een pilske pakken in de kantine hoort daar zeker bij! Als assistent ben ik kritisch naar spelers maar ook zeker naar de trainers zelf. Toen Han bij mij aan de deur klopte om weer assistent zijn assistent te worden, nu bij Milheezer Boys, was de keuze zo gemaakt.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Milheeze en ga de uitdaging dan ook graag aan. Hopelijk gaan we een goed, sportief en gezellig seizoen tegemoet.

Blijf gezond en hopelijk tot snel op het sportpark!

Groetjes,

Heino Raaijmakers.

 

Het bestuur wenst Heino behalve veel succes en veel voetbalplezier toe bij Milheezer Boys!

Deel met je vrienden