Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Vervolg na versoepeling maatregelen kabinet

Vervolg na versoepeling maatregelen kabinet

Ook Milheezer Boys beraadt zich op de consequenties van de versoepeling van de maatregelen inzake de Corona-perikelen zoals die dinsdagavond door premier Mark Rutte zijn afgekondigd. Jeugd tot en met de O13-categorie mag weer op de sportvelden in teamverband trainen. Onze jeugd O17 mag dat ook, maar moet zich aan de 1,5m-maatregel houden.

Wij zijn blij dat er weer gesport mag worden en gaan alles in het werk stellen om dat mogelijk te maken. Hiervoor moet nog wel een en ander worden uitgezocht en geïnventariseerd. Zo staat de gezondheid voorop, van spelers en trainers, kortom van iedereen die betrokken is bij de trainingen.

Op zijn vroegst vanaf 4 mei worden de jeugdtrainingen van Milheezer Boys hervat.

In de komende dagen wordt eerst overleg gevoerd met de gemeente Gemert-Bakel. De KNVB stelt in overleg met VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) en sportkoepel NOC*NSF een protocol op, dat ook voor Milheezer Boys leidend zal zijn. Ondertussen maken we een inventarisatie van welke teams graag de trainingen hervatten, welke kinderen van hun ouders mogen trainen (en welke niet) en welke trainers bereid zijn om die trainingen te begeleiden. Vooropgesteld geldt dat indien trainers of ouders het gezondheidsrisico te groot achten Milheezer Boys dat te allen tijde zal respecteren.

Zeker is al dat een aantal richtlijnen wordt ingesteld om de risico’s zo klein mogelijk te houden. De club bepaalt hoeveel trainers bij een training aanwezig mogen zijn, afhankelijk van het aantal spelers. Ouders en grootouders hebben straks géén toegang tot de accommodatie. Kinderen mogen gebracht en gehaald worden tot aan de poort. Ook de kleed- en douchegelegenheid blijft gesloten. Hetzelfde geldt voor de kantine.

Behalve de nog te plannen trainingen worden vooralsnog geen activiteiten op het sportpark gehouden. Het sportpark, inclusief kunstgrasveld, blijft dan ook gesloten buiten de trainingstijden.

De nadere invulling van de komende weken wordt via deze site en de app-groepen van de diverse jeugdteams gecommuniceerd. Check regelmatig of er nog nieuws is. We rekenen op uw begrip dat we een en ander goed moeten voorbereiden. Maar zeker is dat we als club staan te popelen om weer te beginnen en veel zin hebben om onze jeugdspelers na vele weken weer te ontvangen op sportpark ‘t Rooi.

Bestuur Milheezer Boys

Deel met je vrienden