Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Corona update

Corona update

Beste leden en supporters van Milheezer Boys,

Hoe gaat met jullie? Hopelijk zijn jullie samen met jullie naasten in goede gezondheid. Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Wij als bestuursleden van Milheezer Boys volgen de ontwikkelingen op de voet, wij zijn constant in contact met elkaar om de benodigde beslissingen te nemen en jullie te voorzien van de benodigde informatie. De laatste weken hebben de besluiten elkaar in rap tempo opgevolgd. We communiceren deze besluiten omtrent het coronavirus indien zij betrekking hebben op Milheezer Boys en/of haar leden altijd en als eerste via onze website. Daar staat de meest actuele informatie, houdt deze dan ook goed in de gaten.

Het is belangrijk de besluiten van het bestuur op te volgen en te respecteren, hoe moeilijk dit soms ook is. Het bestuur kijkt altijd naar het grotere geheel in deze kwestie, daarna pas naar groepen, teams of individuelen.

We verwijzen continu naar de websites van de overheid en de KNVB, voor de meest actuele informatie:

Rijksoverheid 》
KNVB 》

Op dit moment is één ding zeker, er worden geen wedstrijden meer gespeeld in het amateurvoetbal in Nederland dit seizoen. Dit is natuurlijk een enorme teleurstelling maar helaas niet meer te veranderen. Ook is ons sportpark in elk geval nog tot en met dinsdag 28 april 2020 voor eenieder gesloten op basis van de nieuwe kabinetsmaatregelen.

Deze afsluiting geldt ook voor kinderen en / of volwassenen die buiten de vereniging om op het sportpark zouden willen zijn. Het sportpark is voor eenieder verboden terrein!

Of wij na 28 april ons sportpark weer mogen betreden en of er mogelijk nog getraind kan en mag worden voor de zomerstop weten wij op dit moment nog niet. Eind april verwachten wij hierin meer duidelijkheid en zullen wij dit via onze website en de diverse app-groepen aan jullie communiceren.

Op dit moment is dus nog onduidelijk op welke wijze wij het seizoen kunnen en mogen beëindigen. Wij als bestuur willen heel graag, op het moment dat dit mogelijk is, een soort van “Milheezer Boys-dag” houden voor onze leden en supporters vóór de komende zomerperiode. Op welke wijze en op welk moment dit mogelijk zal zijn is nog niet bekend, wij beraden ons hierover en komen met meer informatie op het moment dat deze voorhanden is.

Wat wel de komende weken, vanaf ca half april, zal plaatsvinden is het groot onderhoud aan de velden van ons sportpark. Dit vindt plaats in opdracht van de Gemeente Gemert-Bakel en wordt door een externe partij uitgevoerd. Mocht iemand derhalve activiteit op het sportpark zien kan dit de reden zijn. Inmiddels is het schilderwerk aan onze gebouwen ook nagenoeg gereed. Wat betreft de accommodatie zijn we dan ook tijdig klaar voor het nieuwe seizoen.

Wij als bestuur zijn inmiddels ook druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Denk hierbij aan indeling teams, invulling kaderleden, etc. Wij zullen jullie eind april, als de nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt en we dus weten of er dit seizoen nog getraind mag worden, hierover meer informatie verstrekken.

Nog steeds geldt: zijn er vragen of opmerkingen neem gerust contact op met één van onze bestuursleden

Hopelijk zien we elkaar op korte termijn weer in goede gezondheid. Wij wensen jullie voor nu heel veel wijsheid en sterkte in deze periode.

Met sportieve groet en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Bestuur Milheezer Boys

Deel met je vrienden