Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Oude telefoon liggen? Lever deze in en scoor punten voor Derbytime!

Oude telefoon liggen? Lever deze in en scoor punten voor Derbytime!

Milheezer Boys heeft vorig jaar de derde editie gewonnen van Derby Time. Kunnen we dit jaar onze titel prolongeren? Negen voetbalclubs uit de gemeente Deurne en omgeving strijden in diverse spellen tegen elkaar om de felbegeerde hoofdprijs: duizend euro voor de clubkas.

Alle clubs, bestaande uit BAVOS, Liessel, Milheezer Boys, Neerkandia, NWC Asten, SJVV, SV Deurne, Walsberg en ZSV Zeilberg, krijgen ook dit jaar voorafgaand aan Derby Time weer opdrachten die ze moeten uitvoeren.

Één van deze opdrachten is het verzamelen van zoveel mogelijk oude mobiele telefoontjes. Per ingeleverde telefoon krijgt Milheezer Boys extra punten. In de kantine is een speciale verzamelbox geplaatst waarin je deze oude mobieltjes in kunt leveren. Heb je thuis nog een aantal telefoontjes liggen waar je niets meer mee doet? Lever ze vóór 26 maart a.s. in bij ons in de kantine of bij Mart Louwers (Walsbergseweg 44) en help ons naar een nieuwe Derbytime titel!

Deel met je vrienden