Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dirk Welte pupil van de week tijdens Milheezer Boys – HVV

Dirk Welte pupil van de week tijdens Milheezer Boys – HVV

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Dirk Welte(Milheezer Boys mini’s), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – HVV Helmond.

Even voorstellen: Dirk Welte

Mijn naam is Dirk Welte
Ik ben 6 jaar oud en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Gerard Welte en mijn mama Leonie Welte, ik heb een oudere broer en die heet Nick.
Ik voetbal bij de mini’s van Milheezer Boys.
Mijn favoriete club is PSV en de beste speler vind ik Messi.
Het leukste aan voetbal vind ik wedstrijden spelen en partijtjes met de training. Later wil ik voetballer worden.
Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

 

Deel met je vrienden