Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dex Habraken pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Dex Habraken pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Dex Habraken (Milheezer Boys JO8-1G), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – ELI.

Even voorstellen: Dex Habraken

Hoi,

Mijn naam is Dex Habraken.
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet harm mijn mama Julia en ik heb 1 zusje, Desa.
Ik voetbal in team JO8-1G van Milheezer Boys.
Ik ben fan van PSV!
Het leuke aan voetbal vind ik lekker met mijn voetbalvrienden een partijtje spelen.
Mijn andere grote hobby’s zijn tractoren en landbouwvoertuigen. Ik ga graag mee met opa op de tractor of mee hakselen of bieten rooien. Later wil ik koeienboer worden en mijn eigen tractor hebben voor trekkertrek.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

 

Deel met je vrienden