Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Myrthe Crooijmans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – MULO

Myrthe Crooijmans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – MULO

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Myrthe Crooijmans (Milheezer Boys JO8-1G), die pupil van de week zal zijn bij de derby Milheezer Boys – MULO.

Even voorstellen: Myrthe Crooijmans

Mijn naam is Myrthe Crooijmans.
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Iwan, mijn mama Janneke en mijn broers heten Quincy, Kyano en Dyon.
Ik voetbal in team JO-8 van Milheezer Boys.Mijn favoriete voetbalclub is Ajax.
Het leukste aan voetbal vind ik de partijtjes tijdens de training en de wedstrijden.
Verder vind ik tekenen, knutselen en shoppen ook erg leuk om te doen.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

 

Deel met je vrienden