Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Geslaagde E-Talents Cup bij Milheezer Boys

Geslaagde E-Talents Cup bij Milheezer Boys

In samenwerking met de KNVB organiseert DutchGameMasters de E-Talents Cup. Een evenement waarbij de combinatie van gaming en voetbal centraal staan. Afgelopen zaterdag vond dit event plaats in onze kantine.

Het evenement was een leuke mix van gamen en voetballen. In de kantine was een 2 tegen 2-FIFA20-toernooi op de Playstation 4. Er wordt eerst gespeeld in poules, dus iedereen speelt meerdere wedstrijden. Daarna is er een finaleronde. Daarnaast werd buiten op het kunstgrasveld een ‘Skill Games competitie’ gehouden. Daar deden de spelers vier oefeningen die zijn gebaseerd op de skills die in FIFA20 zitten. Voor elke oefening kreeg je punten.

Winnaars van FIFA E-sports waren Gijs vd Sar en Jordy vd Heuvel. De skill-games waren gewonnen door Jens Scheepers en Harm Heesmans.

E-Talent Cup Fifa

Buiten werden verschillende ‘skill-games’ gedaan

Deel met je vrienden