Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Sjoerd Cox pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Sjoerd Cox pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Sjoerd Cox (Milheezer Boys JO8-1G), die pupil van de week zal zijn bij de derby Milheezer Boys – Rood Wit ’62.

Even voorstellen: Sjoerd Cox

Mijn naam is Sjoerd Cox.
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Leon, mijn mama Chantal en mijn zus heet Karlijn.
Ik voetbal in team JO8-1G van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en de beste speler vind ik André Onana.
Het leukste aan voetbal vind ik slidings maken.
Later wil ik profvoetballer worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

 

 

Deel met je vrienden