Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jur van der Kant pupil van de week tijdens de derby Milheezer Boys – Bavos

Jur van der Kant pupil van de week tijdens de derby Milheezer Boys – Bavos

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Jur van der Kant (Milheezer Boys JO8), die pupil van de week zal zijn bij de derby Milheezer Boys – Bavos.

Even voorstellen: Jur van der Kant

Hoi allemaal!

Mijn naam is Jur van der Kant. Ik ben 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool de Kastanjelaar. Ik heb 2 broertjes, Lars en Wes. Mijn papa en mama heten Willem en Yvonne.
Ik voetbal in team JO8 van Milheezer Boys en ik vind het erg leuk om wedstrijden te spelen. Ik ben, net als mijn papa, fan van PSV (en ZSV 😉). Later wil ik graag een goede voetballer en bakker worden.

Mijn mama komt uit Bakel maar ik hoop natuurlijk dat Milheeze gaat winnen! Zet ‘m op Milheezer Boys!!

High five,
Jur

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Jur!

 

Deel met je vrienden