Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jelle Leenders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKGSV

Jelle Leenders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKGSV

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Jelle Leenders (Milheezer Boys JO9), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – RKGSV.

Even voorstellen: Jelle Leenders

Hallo, mijn naam is Jelle Leenders. Ik ben 8 jaar en speel bij JO9-1, het liefst sta ik in de verdediging. Fijn ook om buiten bezig te zijn met mijn vrienden. Mijn broertje Joep speelt ook bij Milheezer Boys, papa en mama zijn niet zo sportief… ⚽😉 PSV is mijn favoriete club en Donyell Malen vind ik de beste speler van dit moment. Later wil ik koeienboer en akkerbouwer worden. Tot zondag!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Jelle!

 

Deel met je vrienden