Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Nick Welte pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mariahout

Nick Welte pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mariahout

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Nick Welte (Milheezer Boys JO8), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Mariahout.

Even voorstellen: Nick Welte

Mijn naam is ​Nick Welte
Ik ben 
​7 jaar oud en zit in groep ​4 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet ​Gerard,​ en​ mijn mama ​Leonie​ en mijn broer heet ​Dirk.
Ik voetbal in team ​JO8 van Milheezer Boys.
Het leukste aan voetbal vind ik ​samen met mijn vrienden wedstrijden spelen.

Groetjes Nick

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Nick!

 

Deel met je vrienden