Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Supporters bedankt!

Supporters bedankt!

“Aan een fantastisch seizoen kwam afgelopen zondag in de eerste wedstrijd van de nacompetitie dan toch een einde. Uit tegen SV Laar uit Weert waren de groen-witten, zeker in de tweede helft, kansloos.

Een woord van dank aan alle supporters die bij deze wedstrijd aanwezig waren maar ook zekee de supporters die gedurende het seizoen bij veel wedstrijden aanwezig waren. Jullie hebben zeker genoten van mooie wedstrijden tegen o.a. Bavos, RKPVV, Bruheze, Mifano etc. (Een enkele mindere wedstrijd uit tegen MVC zullen we maar snel vergeten)

26 wedstrijden, 51 punten, 57x gescoord en de minst gepasseerde verdediging van onze competitie. 30x een prima score wat volgend seizoen een zware kluif wordt om dit te overtreffen.

Het volgend seizoen hebben wij weer jullie steun nodig en hopen wederom op jullie support. Wij gaan er alles aan doen om weer mooi voetbal op de groene mat te leggen en vooral weer om resultaat te halen.
De tegenstanders zullen voortaan rekening moeten houden met onze ploeg.

Beste supporters zeer bedankt voor jullie steun en vertrouwen in onze jongens. Op naar een welverdiende vakantie en daarna gaan we weer van start.”

 

Namens technische/medische staf en spelers Milheezer Boys 1

Deel met je vrienden