Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Steun MB1 op weg naar de derde klasse

Steun MB1 op weg naar de derde klasse

Komende zondag, 2 juni, speelt Milheezer Boys 1 om 14:30 uur tegen SV Laar uit Weert voor een plek in de halve finale van de nacompetitie! Elke wedstrijd is een finale die beslist kan worden door verlenging en eventueel strafschoppen. Van de acht teams die deelnemen aan deze nacompetitie kan er maar één promoveren. Het winnen van deze nacompetitie (drie wedstrijden winnen) kan leiden tot promotie naar de derde klasse. Een ongekende prestatie voor onze club.

Busreis

Om het 1e elftal massaal te ondersteunen laten we vanuit Milheezer Boys een bus rijden voor slechts € 4,00,- per persoon! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassene. De bus zal zondag a.s. om 13:00 uur vanaf het sportpark vertrekken.

Graag zouden wij zien dat, indien u mee gaat, zoveel mogelijk in de clubkleuren groen / wit komt.

Uiteraard hopen wij op uw support! Kunt of wilt u niet met de bus mee dan hopen we dat u op eigen gelegenheid zult komen. Het adres van het sportpark van SV Laar is : Molenakkerdreef 101, 6003 BD Weert

De kaarten hiervoor zijn a.s. woensdag 29 mei vanaf 18.30 uur, voorafgaand aan de dank-je-welavond, te koop in de kantine.

 

De route naar de derde klasse

Eerste ronde, 2 juni

a) ONDO – Bavos

b) Blerick – SSE

c) Stiphout Vooruit – RKMSV

d) SV Laar – Milheezer Boys

 

Tweede ronde, 10 juni:

e) winnaar a – winnaar b

f) winnaar c – winnaar d

 

Finale op neutraal terrein, 16 juni:
winnaar e – winnaar f

 

 

Deel met je vrienden