Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dycke Wittens pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Dycke Wittens pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Dycke Wittens (Milheezer Boys JO8-2G), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Mifano.

Even voorstellen: Dycke Wittens

Hallo,
Ik ben Dycke Wittens en ik ben 8 jaar.
Ik woon sinds een jaar in Milheeze.
Ik zit in groep 4, op de kleine kapitein, in Bakel.
Mijn vader heet Gwen Wittens en mijn moeder heet Dineke de Goede.
Ik heb 1 zus en zij heet Femke.
Ik heb voorheen altijd bij Bavos gevoetbald maar speel nu sinds dit seizoen bij Milheezer Boys in het team JO8 – 2G waar ik het heel erg naar mijn zin heb.
Vooral de wedstrijden spelen op zaterdag vind ik het leukst!
Mijn favoriete club is PSV en verder spring ik ook heel graag op de trampoline.
Groetjes, Dycke

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Dycke!

 

Deel met je vrienden