Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Storm Mulderij pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SJVV

Storm Mulderij pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SJVV

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Storm Mulderij (Milheezer Boys mini’s), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – SJVV.

Even voorstellen: Storm Mulderij

Mijn naam is Storm Mulderij.
Ik ben, in maart, 7 jaar oud geworden en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar. Mijn papa heet Gerjan, mijn mama Anja en mijn broertje heet Daley.
Ik woon nu 1,5 jaar in Milheeze. Ik ben geboren in Apeldoorn, daar zat ik op tennis. Sinds mijn zesde jaar zit ik op voetbal en nu voetbal voetbal ik bij de mini’s van Milheezer Boys. Mijn papa is ook trainer van de mini´s en dat is echt super leuk!
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax. en het leukste aan voetbal vind ik tackelen. Later wil ik circusartiest of kunstenaar worden. Ik hou van mijn trampoline, tekenen en van sushi eten.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot maandag, Storm!

 

Deel met je vrienden