Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jorn Meulendijks pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Stiphout Vooruit

Jorn Meulendijks pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Stiphout Vooruit

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Jorn Meulendijks (JO8-2), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Stiphout Vooruit.

Even voorstellen: Jorn Meulendijks

Mijn naam is Jorn Meulendijks.
Ik ben 6 jaar oud en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar.

Mijn papa heet Frank, mijn mama Lenie en mijn broer heet Mika.
Ik voetbal in team JO8-2 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV en de beste speler vind ik Jeroen Zoet (en Twan Nooijen).
Het leukste aan voetbal vind ik goals maken.

Later wil ik prof voetballer en zanger worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Jorn 🙂

 

Deel met je vrienden