Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Rens Heesmans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKPVV

Rens Heesmans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKPVV

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Rens Heesmans (JO-8), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – RKPVV.

Even voorstellen: Rens Heesmans

Hallo,

Ik ben Rens Heesmans.

Ik ben 6 jaar, maar over een paar weken word ik al 7 ;-).
Mijn papa heet Paul en mijn mama heet Kim, ik heb ook nog een zusje Isa.

Ik voetbal in team JO-08 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV. Mijn voetbalheld is ome Twan (Nooijen).
Het leukste aan voetbal vind ik partijtje spelen.
Later wil ik loonwerker worden.

Groetjes Rens

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Rens 🙂

 

Deel met je vrienden