Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Juul Meulenbroeks pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Juul Meulenbroeks pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Juul Meulenbroeks (JO-O8), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – ELI.

Even voorstellen: Juul Meulenbroeks

Mijn naam is Juul Meulenbroeks
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet John, mijn mama Sara en mijn zusje heet Anna.
Ik voetbal in team JO8 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en de beste speler vind ik Hakim Ziyech.
Het leukste aan voetbal vind ik wedstrijden voetballen.
Later wil ik profvoetballer worden.💪😁

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag Juul!

 

Deel met je vrienden