Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Lize Martens pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bruheze

Lize Martens pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bruheze

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Lize Martens (JO-O8), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Bruheze.

Even voorstellen: Lize Martens

Hoi ik ben Lize Martens,  

Ik ben 7 jaar en dochter van papa Gidion en mama Marieke. Ik heb ook nog een zusje.

Ik voetbal in jeugd JO-08 en mijn papa is onze trainer.

Ik ben voor PSV en papa is voor AJAX

Het leukste aan het voetballen vind ik partijtje spelen

Groetjes Lize

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag Lize!

 

Deel met je vrienden