Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Competitie indeling Milheezer Boys 1

Competitie indeling Milheezer Boys 1

De KNVB heeft de competitie indeling voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. In de vierde klasse zal de selectie van Han van Rosmalen enkele bekende tegenstanders treffen uit de competitie van vorig seizoen (kampioen RKPVV en promovendi RKGSV en Olympia Boys).

De nieuwe veldvoetbalcompetitie voor standaardteams begint in het weekeinde van 23 september. Daaraan voorafgaand worden bekerwedstrijden gespeeld. De speeldata van deze bekerduels zijn 2, 9 en 16 september.

 

Competitie indeling 4F

 • ASV’33
 • Bavos
 • SV Brandevoort
 • Bruheze
 • ELI
 • Mariahout
 • Mifano
 • Milheezer Boys
 • MVC
 • Olympia Boys
 • RKGSV
 • RKPVV
 • SJVV
 • Stiphout Vooruit

Deel met je vrienden