Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Voortgang kunstgrasveld Milheeze

Voortgang kunstgrasveld Milheeze

Zoals velen al hebben gezien is enkele maanden geleden voortvarend gestart met de aanleg van het kunstgrasveld in Milheeze. De grondwerkzaamheden zijn door Elco opgestart en ook de vrijwilligers van de diverse Milluse verenigingen hebben al vele uren besteed. Echter is er de laatste weken sprake van enige vertraging in de werkzaamheden. Dit is echter geen reden tot ongerustheid. Inmiddels is het kunstgras in bestelling genomen door Tuincentrum Milheeze en zal binnen nu en twee maanden de bovenlaag aangelegd zijn. Derhalve zal vóór de start van het nieuwe voetbal- en korfbalseizoen het veld dan ook speelklaar zijn. Uiteraard zal de ingebruikname niet ongemerkt voorbij gaan tegen die tijd.

Bestuur Vereniging Beheer Kunstgrasveld Milheeze

Deel met je vrienden