Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Richard van de Kerkhof nieuwe hoofdjeugdtrainer

Richard van de Kerkhof nieuwe hoofdjeugdtrainer

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Richard van de Kerkhof de nieuwe hoofdjeugdtrainer / coördinator jeugdvoetbal van Milheezer Boys. Richard is geen onbekende in Milheeze, immers was hij in de seizoenen 2014-2015, 2015-2016 en 2016-2017 hoofdtrainer van Milheezer Boys.

Richard zal, naast zijn functie als hoofdtrainer van 3e klasser Merefeldia in Nederweert, een adviserende rol gaan bekleden voor de jeugdafdeling van Milheezer Boys en hierbij de jeugdspelers / -speelsters en de jeugdleiders en -trainers van Milheezer Boys ondersteunen.

Richard volgt als hoofdjeugdtrainer Johnny Nooijen op die als hoofdtrainer bij ASV’33 aan de slag gaat.

Wij als Milheezer Boys zijn blij dat wij na de invulling van de functies hoofdtrainer (Han van Rosmalen) en assistent-trainer / trainer Milheezer Boys 2 (Maikel Kluijtmans) nu ook de functie van hoofdjeugdtrainer door het aantrekken van Richard van de Kerkhof voor het komende seizoen op een goede manier hebben kunnen invullen.

Deel met je vrienden