Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

‘Kunstgrasveld Milheeze komend voorjaar klaar’

‘Kunstgrasveld Milheeze komend voorjaar klaar’
Het kunstgrasveld op sportpark ’t Rooi in Milheeze kan naar verwachting komend voorjaar in gebruik worden genomen. Met de ondertekening van drie erfpachtovereenkomsten is afgelopen vrijdag de laatste grote horde genomen voor de realisatie van het multifunctionele trainingsveld.
Door Marcel Bosmans, Gemerts Nieuwsblad.
Dit artikel is overgenomen uit het Gemerts Weekblad. Het gehele artikel is hier te lezen.

Wethouder Martien Bankers zette namens de gemeente Gemert-Bakel zijn handtekening op de overdrachtsdocumenten. Janko Akkers en Anita van den Bosch tekenden namens de Vereniging Beheer Kunstgrasveld Milheeze.

De vereniging is een gezamenlijk initiatief van Voetbalvereniging Milheezer Boys, korfbalclub MKV, tennisvereniging TV Millus en Handboogvereniging Sint Willibrordus. De onderlinge stemverhouding binnen het samenwerkingsverband is respectievelijk drie, twee, één en één.

Alle betrokkenen proosten het glas

“Het is geen omnisportvereniging”, benadrukt Akkers, “maar wel een opmaat naar hechtere samenwerking in de toekomst. Om een voorbeeld te noemen: in de warmste maanden van het jaar wordt er niet gevoetbald. Als TV Millus de spelers van Milheezer Boys een zomerabonnement aanbiedt blijven ze toch in beweging en heeft de tennisvereniging extra inkomsten. Zo maak je elkaar sterker”

Nu de erfpacht geregeld is, is de aanleg van het 40×20 meter grote veld de volgende stap. Als alles volgens plan verloopt kan daar na de carnavalsvakantie mee gestart worden.

Lees verder op de website van het Gemerts Nieuwsblad >

Deel met je vrienden