Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Eerste formele stap in realisatie kunstgrasveld Milheeze gezet

Eerste formele stap in realisatie kunstgrasveld Milheeze gezet

Op dinsdag 28 november 2017 is de Vereniging Beheer Kunstgrasveld Milheeze opgericht. De leden van de vereniging zijn voetbalvereniging Milheezer Boys, korfbalvereniging MKV, tennisvereniging TV Millus en handboogvereniging Sint Willibrordus, allen uit Milheeze. Gezamenlijk gaan zij het beheer van het nieuwe kunstgrasveld vormgeven.

De volgende stap is dat de erfpachtovereenkomsten met de gemeente Gemert-Bakel worden getekend. Na ondertekening hiervan, hetgeen naar wij hopen binnen enkele weken zal plaatsvinden, kan de spreekwoordelijke ‘eerste schop’ in de grond voor de realisatie van het kunstgrasveld.

 

Op de foto, genomen tijdens de formele oprichting, ontbreekt een afvaardiging van de handboogvereniging.

Deel met je vrienden