Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Succesvolle opbrengst Rabo Clubkascampagne; bedankt voor jullie steun!

Succesvolle opbrengst Rabo Clubkascampagne; bedankt voor jullie steun!

In het najaar is de Rabo Clubkascampagne voor de eerste keer georganiseerd door Rabobank Peel-Noord. Tijdens deze campagne konden verenigingen geld ophalen door stemmen te verzamelen. Dit kon doordat leden van de Rabobank een stem uit konden brengen op de vereniging die zij een bedrag gunden.

Uiteraard heeft Milheezer Boys hier aan meegedaan en met succes! Tijdens de uitreiking werd bekend gemaakt dat wij € 670,50 opgehaald. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onze jeugdafdeling. Dit bedrag had ons niet toegekomen zonder de steun van de leden van Rabobank Peel-Noord. Wij willen hen daar dan ook heel hartelijk voor danken!

Komend voorjaar houdt de Rabobank weer eenzelfde campagne. Wij gaan als club hier uiteraard weer aan deelnemen. Om je stem uit te brengen op je favoriete club(s) moet je lid zijn van Rabobank Peel-Noord. Let op, dit ben je niet vanzelfsprekend wanneer je een Rabo rekening hebt. Iedereen die een rekening heeft kan kosteloos lid worden met een paar klikken van de muis. Dus wordt lid van de Rabobank Peel-Noord, houdt onze site en Facebook in de gaten voor de nieuwe campagne van komend voorjaar en breng je stem uit op Milheezer Boys!

Bestuur Milheezer Boys

Deel met je vrienden