Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Kunstgrasveld Milheeze

Kunstgrasveld Milheeze

Het lijkt er nu dan toch écht van te gaan komen, de aanleg van het kunstgrasveld in Milheeze!

Na veel overleg met diverse partijen is er inmiddels overeenstemming bereikt over de realisatie van het kunstgrasveld. De vier aanpalende verenigingen, Voetbalvereniging Milheezer Boys, Korfbalvereniging MKV, Handboogvereniging Sint Willibrordus en Tennisvereniging TV Millus hebben de handen in elkaar geslagen en gaan middels een gezamenlijke, nieuwe, vereniging de exploitatie van het kunstgrasveld verzorgen. Hoe dit verder vorm gegeven zal worden wordt op een later moment bekend gemaakt.

Inzake de realisatie van het kunstgrasveld is het de planning dit veld in  de loop van dit jaar aan te leggen en gereed voor gebruik op te leveren op de locatie welke ingeklemd ligt tussen voetbalveld, tennispark en het gebouw van de handboogvereniging. Over de vorderingen hieromtrent berichten wij jullie uiteraard ook later.

Deel met je vrienden