Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Wedstrijden in goede banen leiden? Fluitje van een cent! Wordt scheidsrechter bij Milheezer Boys

Wedstrijden in goede banen leiden? Fluitje van een cent! Wordt scheidsrechter bij Milheezer Boys

Je kent het wel. Je komt het veld op, klaar voor een leuke wedstrijd, maar er blijkt één man te weinig te zijn:  De scheidsrechter. Dit is natuurlijk erg vervelend voor alle spelers en toeschouwers en vaak wordt er dan gezocht naar een noodoplossing. Geen ideaalsituatie dus. Elk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus! Lijkt fluiten jou leuk? Probeer het gewoon!

Helaas is er ook bij Milheezer Boys een tekort aan scheidsrechters en een ruime behoefte aan vrijwilligers die bereid zijn om regelmatig (of af en toe) een wedstrijd te fluiten op zaterdag voor de jeugd, of op zondag voor de senioren.

Een keertje proberen? Laat van je horen!

Word jij onze nieuwe scheidsrechter? Jij hebt het voor het zeggen! Neem voor meer informatie of bij interesse contact op met Gerrie Nooijen via jwmnooijen57@hetnet.nl.

Deel met je vrienden