Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Word jij één van onze nieuwe vrijwilligers?

Word jij één van onze nieuwe vrijwilligers?

Zoals de naam al doet vermoeden is voetbalvereniging Milheezer Boys een voetbalvereniging welke met 5 senioren, 10 junioren en 1 veteranenteam aan diverse competities deelneemt. Naast het begeleiden van trainingen en wedstrijden zijn er op en rond ons sportpark aan de Rooiweg in Milheeze diverse activiteiten welke door onze vrijwilligersgroep worden uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van deze vrijwilligersgroep en wel voor de volgende activiteiten:

 

CONCIËRGE: De conciërge maakt onderdeel uit van onze werkgroep onderhoud velden en gebouwen. Samen zorgen jullie ervoor dat ons sportpark een verzorgde aanblik biedt en dat iedereen zich welkom voelt en dat het voor de spelers en speelsters mogelijk is te trainen en wedstrijden te spelen. Specifiek is er een taak in het verzorgen van het trainingsmateriaal, met name ballen en hesjes. De tijden waarop de activiteiten mogen worden uitgevoerd zijn flexibel en door jou zelf, in overleg met de werkgroep, in te vullen.

Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan bij ons bestuurslid onderhoud, Toon Bos. Telefoonnummer 06-12708553; emailadres toon.bos@planet.nl

 

ASSISTENTIE WEDSTRIJDZAKEN: De dames en heren van de werkgroep wedstrijdzaken zorgen ervoor dat voor, tijdens en na de wedstrijden alle zaken geregeld zijn zodat de spelers, speelsters en hun begeleiding zich kunnen richten op het sportieve element. Specifiek zoeken wij versterking voor de volgende onderdelen:

Begeleiding jeugdwedstrijden op zaterdag: tussen 09.00 uur en 17.00 uur worden wekelijks diverse wedstrijden gespeeld. De wedstrijdbegeleid(st)er ontvangt begeleiders en scheidsrechters en zorgt voor administratieve afwikkeling van de wedstrijden.

Coördinatie jeugdscheidsrechters: je zorgt ervoor dat alle wedstrijden op zaterdag een scheidsrechter krijgen toegewezen. Per periode stel je een schema op en breng je de jeugdscheidsrechters van de planning op de hoogte.

Organisatie oefenwedstrijden: voor aanvang van de competitie en tijdens de winterstop worden door diverse teams oefenwedstrijden gespeeld. De coördinator plant deze, in overleg met de begeleiding, in en zorgt dat de betrokken personen op de hoogte zijn.

 

 

Ben jij één van degene die wij zoeken? Meld je dan bij ons bestuurslid wedstrijdzaken, Gerrie Nooijen. Telefoonnummer 06-57542502; emailadres jwmnooijen57@hetnet.nl.

Uiteraard mag onze vrijwilligersgroep ook op andere fronten worden versterkt, iedereen is welkom! Lijkt het je leuk om actief bij onze club betrokken te zijn, meld je dan bij onze secretaris, Thijs van den Broek. Telefoonnummer 06-22433203; emailadres secretariaat@milheezerboys.nl

Deel met je vrienden