Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Nieuw uittenue voor Milheezer Boys 1?

Nieuw uittenue voor Milheezer Boys 1?

Amateurvoetbal website ‘In de Wandelgangen  en XaviSport.nl (Geffvoetbal.nl) organiseren een unieke actie, waarbij kans kan worden gemaakt op een compleet nieuw tenue. Aan de hand van een ontwerpwedstrijd staan drie clubs in de finale en Milheezer Boys is genomineerd!

Mogen we 10 seconden van je tijd vragen om te stemmen op onze inzending?

Ons shirt is gebaseerd op het dorpswapen van Milheeze en is daarom gehuld in deze unieke kleurcombinatie. Met het dorpswapen voorop en de originele verwijzing naar de markante Molen Laurentia en Sint Willibrorduskerk kan ons eerste elftal vanaf volgend seizoen in deze uitshirts aantreden. Stem je mee?

Stemmen kan op de website van Indewandelgangen.com via: http://indewandelgangen.com.

Bezoek je de website via je smartphone? Scroll door tot onder en kies voor ‘Milheezer Boys 1’ (Keuze 2)

Bezoek je de website via PC? De keuzemogelijkheid vind je aan de rechterzijde van de website.

Alvast bedankt voor je stem!

Deel met je vrienden