Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dennis Wouterse nieuwe trainer Milheezer Boys

Dennis Wouterse nieuwe trainer Milheezer Boys

Milheezer Boys heeft overeenstemming bereikt met Dennis Wouterse (32) om in het seizoen 2017-2018 als hoofdtrainer in Milheeze aan de slag te gaan. Dennis heeft tijdens en na zijn actieve voetbalcarrière ervaring opgedaan als jeugdtrainer op 2e en 3e divisieniveau bij RKVVO in Veldhoven waar hij tevens assistent trainer van het 1e elftal is geweest. Vanaf 2014 is Dennis hoofdtrainer bij Nederwetten waarmee hij dit seizoen uitkomt in de 5e klasse en derhalve één van de tegenstanders van Milheezer Boys is.

Wij wensen Dennis veel succes toe in het lopende seizoen bij Nederwetten en zien uit naar de samenwerking met hem bij Milheezer Boys vanaf komend seizoen.

Deel met je vrienden