Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Johnny Nooijen stopt als hoofdjeugdtrainer bij Milheezer Boys

Johnny Nooijen stopt als hoofdjeugdtrainer bij Milheezer Boys

Na een periode van 4 jaar als hoofdjeugdtrainer bij Milheezer Boys actief te zijn geweest heeft Johnny Nooijen aangegeven zijn contract niet te gaan verlengen. Nadat Johnny 10 jaar als hoofdtrainer bij diverse verenigingen in de regio actief is geweest is hij met ingang van het seizoen 2013/2014 als hoofdjeugdtrainer bij MB gestart. In de afgelopen 4 seizoenen heeft hij, samen met de jeugdleiders en – trainers, een grote bijdrage gehad aan de opleiding van onze jeugdspelers . Ook de doorstroming van diverse spelers naar de seniorenteams , waarbij zelfs enkele jeugdspelers direct naar het 1e elftal is mede dankzij Johnny tot stand gekomen.

Na 4 jaar heeft Johnny aangegeven zich wederom te willen storten op een rol als hoofdtrainer bij een regionale 4e of 5e klasser. Hij heeft hierbij aangegeven wel te trachten wekelijks 1 jeugdelftal bij Milheezer Boys te blijven trainen, hetgeen wij uiteraard zeer waarderen.

Wij danken Johnny voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel succes toe in zijn verder carrière.

Milheezer Boys is derhalve met ingang van het seizoen 2017-2018 o zoek naar een nieuwe hoofdjeugdtrainer. Gegadigden kunnen zich melden bij Wiek Eikelenboom via

technischezaken@milheezerboys.nl

Deel met je vrienden