Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Kunstgras

Kunstgras

Beste leden, ouders en verzorgers ,

Kortgeleden heeft een uitzending van het programma Zembla over kunstgrasvelden veel stof doen oplaaien. We begrijpen de bezorgdheid die ontstaan is naar aanleiding van deze  uitzending  en delen deze ook.

Vooralsnog zal Milheezer Boys wel de adviezen van de KNVB volgen. Dit betekent dat er eerst wordt afgewacht wat nieuw onderzoek door het RIVM zal opleveren en dat tot die tijd gewoon gevoetbald kan worden.

Natuurlijk staat ook voor ons de gezondheid van onze leden voorop. Daarom zullen wij dit onderwerp kritisch blijven volgen. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we dat via leiders en trainers en via de website zo snel mogelijk laten weten.

Mocht u dringende vragen hierover hebben neem dan even contact op met het hoofdbestuur.

Deel met je vrienden