Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys en Richard van de Kerkhof scheiden wegen na dit seizoen

Milheezer Boys en Richard van de Kerkhof scheiden wegen na dit seizoen

De wegen van hoofdtrainer Richard van de Kerkhof en Milheezer Boys gaan na het einde van dit seizoen scheiden. Na drie seizoenen heeft het bestuur van Milheezer Boys en Richard van de Kerkhof in goed overleg besloten de samenwerking te gaan beëindigen.

Richard van de Kerkhof begon in de zomer van 2014 aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. In zijn eerste seizoen wist Richard Milheezer Boys in de vierde klasse te houden met een eindklassering van de 9e plek op zak. In het daaropvolgende seizoen degradeerde Milheezer Boys, na drie jaar 4e klasse, weer terug naar de vijfde. Waar het op dit moment bovenin meedoet. Ondanks dat de verstandhoudingen tussen de spelers, trainer en het bestuur meer dan prima is heeft Richard gekozen voor een volgende stap in zijn trainersloopbaan.

De selectiespelers zijn gisteren, voorafgaande aan de training, ingelicht door voorzitter Janko Akkers.

Uiteraard gaan spelers en trainer er alles aan doen dit seizoen op een mooie en waardige manier af te sluiten. Op dit moment bezet Milheezer Boys een 4e plek op de ranglijst en gaat het aanstaande zondag op bezoek in Olland bij Ollandia. Daar wil het elftal graag een goed vervolg geven aan de 5-0 winst van afgelopen week tegen Racing Boys.

 

Deel met je vrienden