Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys maakt het Liessel net niet lastig genoeg

Milheezer Boys heeft het Liessel in de tweede bekerwedstrijd, afgelopen dinsdag, net niet lastig genoeg kunnen maken. Ondanks een voorsprong stond Milheezer Boys na 90 minuten met lege handen. Afgezien van de nederlaag bood het een goede partij.

Onder een brandende avondzon en in een zwoele temperatuur werd er in Liessel afgetrapt voor het vervolg van de bekercompetitie. Milheezer Boys, dat nog steeds niet compleet is vanwege de vakantieperiode, bood Liessel vanaf de eerste minuut goed tegenstand. Met een hoge werklust wist het de derdeklasser knap lastig te maken. Het merendeel van het spel was, zoals verwacht, voor Liessel maar zij wisten dit niet goed uit te buiten. Organisatorisch stond Milheezer Boys niet verkeerd en werd er af en toe een steekje uitgedeeld. Door een prima uitgevoerde counter wist Milheezer Boys zelfs op 0-1 te komen. Aanvaller Rob Nouris stond aan het eind van een snelle tegenaanval en rondde feilloos af: 0-1. Liessel werd daarna een paar keer via de flanken gevaarlijk, maar de Liesselse aanvallers hadden het vizier niet op scherp staan.

In de tweede helft sloeg bij Milheezer Boys de vermoeidheid meer toe en drong Liessel verder en sterk aan. Dat resulteerde dan ook in een 1-1 en kort daarna in de 2-1. De groen-witten hadden echter in de slotminuten alsnog een gelijkspel binnen kunnen halen via een aantal goede kansen, maar helaas viel hij niet in het net.

De bekercompetitie komt hierdoor voor Milheezer Boys alweer ten einde en kan het terugkijken op nuttige oefenwedstrijden, maar wist het niet te winnen.