Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Ruime oefenoverwinning op Fiducia

Milheezer Boys heeft in het tweede oefenduel tijdens de voorbereiding een ruime overwinning geboekt. Buurman Fiducia werd met 2-6 verslagen.

In verband met vakanties was de selectie allesbehalve compleet. Dankzij enkele gastspelers kon er met slechts 13 spelers op het formulier toch worden afgetrapt in De Rips.

Milheezer Boys begon het duel aanvallend maar was wel rommelig. Ondanks dat was het snel na de start waarin de 0-1 viel door Dirk van de Boomen. Milheezer Boys kreeg van Fiducia veel ruimte maar wist hiervan noet goed te profiteren doordat de passing niet altijd optimaal was. Fiducia kwam nog wel langszij maar had verder weinig in te brengen. Nog voor rust liep de stand op naar 1-4 met doelpunten van Krijn Kuijpers, Dirk Louwers en Dirk van den Boomen.

Na rust was wederom MB de bovenliggende partij en kon Milheezer Boys de wedstrijd beheerst uitvoetballen. Het doel werd nadrukkelijk gezocht maar tot een forse uitloop kwam het niet. Twee doelpunten werden nog aangetekend waarvan een door MB5-speler Stef Reijnders, die zijn vizier weer op scherp heeft staan.

Dinsdag speelt MB1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 20.00 ontvangt het SJVV.