Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys biedt ZSV goed weerstand in eerste oefenduel

Milheezer Boys heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd verloren van eersteklasser ZSV. In Deurne werd het 3-1 voor de gastheren uit de Zeilberg.

Milheezer Boys speelde een goede wedstrijd. Doordat iedere selectiespeler speelminuten werd gegund werd het team opgesplitst in twee elftallen. Deze werden om de 22,5 minuut doorgewisseld.

Door deze teamwisselingen kon het ZSV goede weerstand bieden. Bij vlagen werd er fraai gevoetbald en goede kansen gecreëerd maar was het toch ZSV dat op 1-0 kwam voor rust.

Na de rust kreeg MB steeds meer de ruimte om te gaan voetballen. Hierin moest het wel waakzaam blijven voor de scherpe cross- en steekballen van ZSV. Dirk van den Boomen tekende na rust voor de 1-1 na een goed uitgespeelde aanval. De sportieve wedstrijd werd uiteindelijk in de slotfase beslist, waar ZSV uiteindelijk uit kon lopen op 3-1.

Zaterdag speelt Milheezer Boys opnieuw een oefenwedstrijd. Dan treft het in De Rips buurman Fiducia, dat ook in dezelfde competitie speelt als MB. Aftrap is om 18.00.