Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dank-je-wel avond op 24 juni [UPDATE]

Dank-je-wel avond op 24 juni [UPDATE]

Met het Jubileum koud achter ons en het einde van de competitie naderend is het ook dit jaar weer tijd om onze kader-leden en andere vrijwilligers van afgelopen seizoen en jubileum te bedanken. Nagenoeg alle uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd of bezorgd en we hopen uiteraard iedereen te kunnen begroeten op deze avond.

…belangrijk detail: we gebruiken de kaderlijst voor de adressen, dus hebben meestal per adres meestal slechts één uitnodiging, ook wanneer de partner een vrijwilligersfunctie heeft…. dit betekent niet dat we dat zijn vergeten….

 

De datum viel nog niet mee om vast te leggen, maar het is toch gelukt – wellicht wat later dan verwacht- maar daarom niet minder leuk! Dit jaar willen we jullie allemaal bedanken op vrijdag avond 24 juni !

Voor deze dank-je-wel avond hebben we een leuk stuk entertainment weten te regelen. Voor een drankje wordt natuurlijk gezorgd en rond de klok van 22:00 uur wordt ook voor een hapje gezorgd. We beginnen om 19:30 uur.

We vragen graag om even door te geven of je wel of niet aanwezig kunt zijn met/ of zonder partner. Dit laatste kan via onderstaand formulier, of per mail: houben.rene@gmail.com (tel. 06-51810064). Opgeven uiterlijk 10 juni !! …

  Met of zonder partner? Met partnerZonder partner

   

  …. de kader-avond belooft wederom erg gezellig te worden….

  Graag tot dan !

  Deel met je vrienden