Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

101Media MilheezeDrie maal hoera! De nieuwe website van Milheezer Boys is vrijdag 6 mei live gegaan. In het kader van het 75-jarige bestaan van onze voetbalclub hebben we vandaag de nieuwe website gelanceerd. Dankzij de grote inzet van 101Media zijn we enorm trots op het eindresultaat.

Onze nieuwe website is gekoppeld aan KNVB dataservice, zodat uitslagen, programma, standen etc. automatisch worden gevuld en bijgewerkt. Slechts enkele ogenblikken nadat de uitslagen zijn doorgegeven aan de KNVB , staan ze al op de MB website. De teampagina’s hebben nu een volledigere functie gekregen en buiten dat alles is de vernieuwde website ook in een volledig, modern jasje gestoken. Het grote voordeel daarvan is dat de website ook goed wordt weergegeven op zowel desktop pc’s, tablets en uiteraard smartphones.

Voor vragen, opmerkingen of verbeterpunten kun je terecht bij Wesley Brouwers (e-mail).
Wij wensen iedereen veel plezier met de nieuwe website!

Deel met je vrienden