Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys All Stars verliest jubileumduel nipt

Milheezer Boys All Stars verliest jubileumduel nipt

Milheezer Boys heeft de jubileumweek afgetrapt met een wedstrijd tussen Milheezer Boys All Stars – Helmond Sport All Stars. Milheezer Boys, dat voor de gelegenheid werd gecoacht door huidige hoofdtrainer Richard van de Kerkhof en ex-trainer Jan van de Berkmortel verloor het duel met 1-2. Doelpuntenmaker aan Milheezer zijde was Daan Verheijen.

De aftrap van deze wedstrijd had een bijzonder tintje. Het oudste lid van Milheezer Boys: Geerke Peters mocht het duel aftrappen samen met de allerjongste: Finn van den Boomen. Deze speciale jubileumwedstrijd werd goed bezocht en was het voor de bezoekers ook goed toeven onder het avondzonnetje. Zij zagen Helmond Sport aantreden met spelers als Tommie van der Leegte, Nyron Wau, Remond Strijbosch en Erwin Vereijken. Ook Anton de Vries trad aan in het elftal van HS Allstars.
Milheezer Boys had een elftal met vele bekende gezichten, die na lange tijd weer minuten maakten in het groen-witte shirt. Zo speelde Sjarel Suijs in het centrum van de verdediging, was Han Kuijpers weer voor even terug op het eigen nest en mocht Mahir Özdemir weer aantreden op het middenveld.

Voor foto’s en video’s van deze wedstrijd verwijzen we je graag naar onze Facebook-pagina: www.fb.com/milheezerboys

Beide elftallen voorafgaand aan de aftrap

Beide elftallen voorafgaand aan de aftrap

Aftrap verricht door Geerke & Finn

Aftrap verricht door Geerke & Finn

De wedstrijd werd kort onderbroken vanwege de dodenherdenking.

De wedstrijd werd kort onderbroken vanwege de dodenherdenking.

Deel met je vrienden