Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 1 boekt ruime overwinning op HVV Helmond

Milheezer Boys boekte een uitstekende overwinning op HVV Helmond. De ploeg van Richard van de Kerkhof wist liefst 5 keer het net te vinden.

Milheezer Boys stond goed opgesteld wat resulteerde in een terechte 1-0 voorsprong, de keeper van HVV Helmond had het nakijken op een bekeken schot van Twan Bukkems. Nog voor de rust verdubbelde Dennis Rovers de score 2-0.

Na de rust gingen de Milheezer Boys opzoek naar meer doelpunten, en deze kwamen er. Dankzij doelpunten van Daan Verheijen en Twan Nooijen (2x) stond er na 90 minuten een 5-1 stand op het scorebord. Dankzij het goede spel van de ploeg, en een aantal fantastische reddingen van doelman Sjoerd Aarts bleven de 3 punten geheel terecht in Milheeze.

Volgende week speelt Milheezer Boys thuis tegen RKVV Keldonk en zullen de mannen van Richard van de Kerkhof proberen om het goede spel een vervolg te geven.

Graag tot ziens op Sportpark t Rooi op zondag 28 Februari, 14.30 uur.