Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jubileumloterij van ons Vaandelteam

Speel mee met de Jubileum loterij en maak kans op €450,-!

Milheezer Boys viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Om dit te vieren wil de club een kunstgrasveld verwezenlijken, waarvan meerdere verenigingen gebruik gaan maken. Het eerste elftal wil daar natuurlijk een handje bij helpen en heeft daarom een jubileum loterij opgezet. Het doel van de loterij is om zoveel mogelijk geld in te zamelen en dit bedrag zal volledig ten goede komen aan het kunstgrasveld.

De loterij bestaat uit 3 periodes met ieder een eigen trekkingsdatum. De trekkingen zullen plaatsvinden na een thuiswedstrijd van het eerste elftal van de Milheezer boys.

Periode Trekkingsdatum Tijd Wedstrijd
Trekking 1 Februari 21-2-2016 17:00 Na afloop van Milheezer boys 1 – HVV 1
Trekking 2 Maart 3-4-2016 17:00 Na afloop van Milheezer boys 1 – Handel 1
Trekking 3 April 24-4-2016 17:00 Na afloop van Milheezer boys 1 – Bruheze 1

De loten kosten €10,- per stuk en daarmee kun je 1 periode meespelen. Wil je alle periodes meespelen, dan kun je een straat kopen voor €30,-. Wil je in een bepaalde periode meespelen met meerdere loten, dat kan natuurlijk ook. Ook is het mogelijk om met een 1/2 lot mee te spelen. Een half lot kost €5,- en daarmee maak je kans op 50% van de prijs. De prijzenpot zal bestaan uit 35% van het opgehaalde bedrag per periode. De hoofdprijs per periode is een bedrag van maar liefst €450,-! In totaal kunnen er per periode maximaal 850 loten verkocht worden.

Alle spelers van het eerste elftal zullen de komende maanden rondgaan om de loten persoonlijk te verkopen. Ook kun je loten bestellen via het emailadres; Jubileumloterij@outlook.com. Vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, welke maand(en) je wil meespelen en of je een heel of een � lot wilt kopen. Wij komen het lot persoonlijk brengen.

Wij hopen dat jullie allen meespelen met deze jubileum loterij en daarmee een steentje bijdragen aan dit mooie doel! Wij wensen jullie veel geluk en speelplezier toe.

Met voetballende groet,

Het eerste elftal

De gemeente Gemert-Bakel heeft op 7 oktober 2015, onder kenmerk VT/JvR/89971-2015, een vergunning verleend aan Hans Cornelissen. Bij onregelmatigheden heeft de vergunninghouder, Hans Cornelissen, het recht om de gehele prijsbepaling ongeldig te verklaren.

Deel met je vrienden