Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

UPDATE: Huis-aan-huis toiletpapieractie Milheezer Boys 2

Wie gaat er nu met WC-rollen langs de deur? Juist: Milheezer Boys 2. De trotse koploper komt op zaterdag 2 januari huis-aan-huis voor de verkoop van kwaliteits 3-laags toiletpapier. Dit in het kader van de grootschalige inzamelingsactie die de jubilerende voetbalclub op touw heeft gezet met als doel het financiëren van een kunstgrasveldje op het sportpark.

Spelers en begeleiding van het tweede elftal zullen op zaterdag 2 januari vroeg op pad gaan om het gehele dorp te voorzien van WC-papier. Noteer deze datum alvast in uw agenda en steun de club en dit initiatief!

Update: Niet thuis op 2 januari of niet woonachtig in Milheeze? Of gewoon liever online uw bestelling doorgeven? Dat kan: vul uw bestelling hieronder in en wij zorgen dat de WC-rollen zo snel mogelijk worden geleverd.

Namens het tweede elftal en de gehele club: alvast bedankt!


Deel met je vrienden