Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 1 doet zichzelf tekort

Milheezer Boys heeft op bezoek bij ASV\’33 afgelopen zondag verloren met 1-0. Een wedstrijd waarin het vooral zichzelf tekort deed en het recht had op meer.

In de eerste helft speelde de boys goed en verzorgd voetbal en werd ASV\’33 met vlagen van het zogenoemde kastje naar de muur gestuurd. Voor het elftal van Richard van de Kerkhof waren volop kansen, maar trof het meermaals Aarlese doelman Marnic van Rosmalen, die een uitstekende wedstrijd keepte. Dat de kansen niet werden benut resulteerde in een 0-0 ruststand.

In de tweede helft was het bij vrijwel de eerste, beste kans van ASV\’33 wél raak. Michiel van der Steen had zijn visier op scherp en was effectief: 1-0. De wedstrijd golfde daarna gelijkwaardig op en neer maar kregen beide teams niet meer grote kansen. Een grote kans uit vrije trap voor Milheezer Boys ging daarbij rakelings naast het doel.

In de eindfase probeerde Milheezer Boys nog wat te forceren door achterin één op één te gaan spelen. Daardoor gaven ze ook wat ruimte weg en had ASV’33 nog twee keer een grote kans om de deur verder in het slot te gooien, maar zij verzuimde.

Ondanks het resultaat kan Milhezer Boys wel terugblikken op een goede wedstrijd, maar was het niet doeltreffend genoeg. Het maken van doelpunten blijft een hekel punt. Aanstaande zondag krijgt Milheeze de kans zich te revancheren als thuis Mifano op bezoek komt: aanvang 14:30.