Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verder met trainers

Milheezer Boys heeft de verbintenissen met hoofdtrainer Richard van de Kerkhof en assistent-trainer Frens Geerlings met één jaar weten te verlengen. Ook in het seizoen 2016/2017 zullen beide heren verbonden zijn aan Milheezer Boys.

Het contract van Richard van de Kerkhof, hoofdtrainer sinds augustus 2014, is opnieuw met een jaar verlengd. In de visie van Milheezer Boys hebben we uitgesproken met het eerste elftal een stabiele vierdeklasser te worden. De prestaties en ontwikkelingen liggen, met Van de Kerkhof, in lijn van deze visie. Dat Richard daar verder zijn bijdrage aan wil leveren heeft tot gevolg gehad dat zijn contract is verlengd.
Met Frens Geerlings zijn wij ook een verlenging overeengekomen, ook wederom voor één jaar. Met Geerlings, als assistent van Van de Kerkhof en trainer van Milheezer Boys 2, heeft Milheezer Boys een enthousiaste assistent-trainer in huis, die vanuit zijn eigen voetbalverleden een goede bijdrage levert aan de ontwikkeling van het tweede elftal. Op dit moment presteert hij met het tweede elftal dan ook prima.

Foto: Frens Geerlings (l) samen met hoofdtrainer Van de Kerkhof (r)

Deel met je vrienden