Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

“Klussen voor een kunstgrasveld Milheezer Boys”

Vandaag verscheen er een artikel op het Eindhovens Dagblad over de inzamelingsactie van o.a. Milheezer Boys C1. Bekijk hieronder het gehele artikel of bezoek de website van het Eindhovens Dagblad.

MILHEEZE – Leden van voetbalvereniging Milheezer Boys steken de handen uit de mouwen. Ze proberen met elkaar 75.000 euro bij elkaar te krijgen.

De club uit Milheeze bestaat in 2016 75 jaar en wil dan ter gelegenheid van dat jubileum een kunstgrasveld aan laten leggen. Het gaat om een trainingsveld van veertig bij twintig meter; lang niet groot genoeg voor voetbalwedstrijden, wel voor officiële korfbalwedstrijden.

“Het zou een prachtig jubileumcadeau zijn’, zegt voorzitter Janko Akkers. “We vinden dat we een blijvende herinnering aan het jubileumjaar over moeten houden en niet alleen een feestweek. Alleen hebben we daar 75.000 euro voor nodig.”

Om dat geld bij elkaar te krijgen, gaat elk voetbalteam geld inzamelen. Het C1-juniorenteam heeft al verschillende activiteiten op zijn naam staan. De voetballertjes hebben meegedaan met de kofferbakverkoop, auto ’s gewassen, en een tuin winterklaar gemaakt. “We hebben daar onkruid tussen de stenen uitgehaald, en het gras gemaaid”, vertelt speler Yoeri van Rooij. “Ook hebben we de heg geknipt,” vult Harm van Bommel aan.

Er komt verder nog een winterbosloop en de leden zijn druk bezig om zoveel mogelijk bierdoppen bij elkaar te sparen. Wie mee wil sparen kan de doppen inleveren bij leider van het C1-team Coen van Rooij (Antoniusstraat 3a in Milheeze, 06-54284430).

Het feestweekend om het jubileumjaar te vieren vindt plaats van 4 tot en met 7 mei 2016.

Deel met je vrienden