Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Beachvoetbal mooi succes ondanks regenbuitjes

Zaterdag 30 mei werd als afsluiting van het seizoen voor alle jeugdteams nogmaals een beach-scoccer toernooi gehouden. In het begin van de middag toen F en E spelers hun wedstrijdjes speelden, dreigde regen constant roet in het eten te gooien, totdat dat inderdaad ook om half twee lukte.

De tent was gelukkig net groot genoeg om te schuilen voor onze E teams die helaas na een halve competitie voetballen moesten stoppen…. met chips en ranja werd die teleurstelling snel vergeten. Toen de buien eindelijk vertrokken waren konden we verder met het programma ook voor de D-C-B en A teams…

In mooie wedstrijden, met veel techniek en vooral veel overspelen lukte het prima om ook in het rulle zand de wedstrijdjes te winnen… zwaar voor de conditie maar niet minder leuk om zo seizoen lekker af te sluiten.

We willen iedereen alvast een fijne vakantie wensen en graag tot ziens allemaal in het nieuwe seizoen !

Speciale dank aan onze support tijdens het toernooi: Joris, Niels, Dirk, Paul en DJ Ruud … zonder hen was het lastig om alles prima georganiseerd te krijgen !

Deel met je vrienden