Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

4×4 Mixtoernooi A ,B, C jeugd zeer geslaagd.

Op donderdag avond 21 mei j.l. werd er een mixtoernooi gehouden voor de 3 hoogste jeugdteams van Milheezer Boys. Dit werd georganiseerd door Roeland Suijs , Koen van Bommel en Henny van de Laar, met assistentie van bestuur, leiders en trainers.

Opzet: 40 spelers ,5 veldjes op een groot veld, kleine goals, 4 tegen 4 , 6 wedstrijden van 12,5 minuten, elke wedstrijd in een wisselende samenstelling van een mix van onze A1, B1 en C1. Dit alles met een uiteindelijke individuele winnaar. Punten werden verzameld per team door wedstrijden te winnen en veel doelpunten te maken.

Het was een genot om te zien hoeveel plezier de jeugd er aan beleefde. Ook mooi was het samenspel tussen de spelers onderling. Een A speler speelt niet gauw met een speler van de C in 1 team. Aan het einde van het toernooi kwamen er dus 3 verrassende winnaars tevoorschijn :
3e plaats werd gehaald door Teun Geurts (B1) , een tweede plek was er voor Daan Stevens (C1) en de eerste plaats ging naar Rowin van der Aa (C1).

Het was een mooi en goed opgezet toernooi waar zowel spelers als organisatie enthousiast en met veel plezier aan deelgenomen hebben…. zeker voor herhaling vatbaar….

Bedankt aan alle mensen die er samen met ons een mooi toernooi van hebben gemaakt!

Deel met je vrienden